Werkgever

Werknemer

Overheid

Overheid

Voor gemeenten en andere overheden voeren wij regelmatig opdrachten uit variërend van activeringstrajecten tot begeleiding door een jobcoach op een nieuwe werkplek. Ook sociaal medische onderzoeken en arbeidskundige adviezen behoren hiertoe.

Vooral onze expertise met Wajong gerechtigden willen wij graag aanbieden aan Gemeenten nu deze belast gaan worden met de uitvoering van de Wajong en de toeleiding en begeleiding van deze doelgroep.

Onze expertise ligt juist op het organiseren van werk plekken bij werkgevers zodat het werk voor de wajong-eren toegankelijk wordt in het vrije bedrijf. Al jaren zijn wij succesvol in het plaatsen van deze doelgroep. Dit doen wij o.a. via proefplaatsingen en het juist vaststellen van loonwaarde

Hierdoor hebben wij een groot netwerk aan contacten bij werkgevers en scholen.Wij werken op basis van de betreffende wetgeving.

Wij proberen de ontwikkeling van mensen te stimuleren en hebben de opvatting dat betaald werk en studie hierin een belangrijke bijdrage kunnen leveren.

Graag willen wij op basis van uw wensen op maat een offerte voor u opstellen.

Als u geïnteresseerd bent in één van onze diensten, of u heeft vragen over één van onze diensten, neem dan contact op met Arbeidskundig Bureau Wim Ambagts